Feniks drvo d.o.o.

VIZIJA

Želimo se pozicionirati kao vodeći proizvođač masivnih kuhinja na domaćem tržištu, koji pruža i ostale usluge opremanja objekata. Svoje poslovne cijljeve želimo ostvariti uz ispunjavanje očekivanja naših kupaca, njegujući dobre odnose s poslovnim partnerima.

MISIJA

Obrada trupaca i izrada proizvoda od drveta naš je obiteljski posao kojem pristupamo s ljubalju i posebnom pažnjom. Znanje i tradiciju dugu 30 godina pretačemo u moderne i funkcionalne proizvode vodeći se vašim željama i idejama. U poslovanju želimo graditi i njegovati dugoročne odnose s dobavljačima i kupcima koji će se temeljiti na obostranom zadovoljstvu i povjerenju.

POVIJEST

Feniks drvo d.o.o. je hrvatsko poduzeće u privatnom vlasništvu, smješteno u mjestu Beljevina pored Đurđenovca. Naša je osnovna djelatnost proizvodnja masivnog drvenog namještaja i fronti od hrasta, bukve i jasena.
Poduzeće Feniks drvo d.o.o. je započelo s radom 29.12.2014. godine i danas zapošljava 56 djelatnika.

POSLOVANJE

U poslovanju i proizvodnji uvažavamo i podržavamo održivi razvoj. Posjedujemo FSC certifikat što znači da se poštuju strogi ekološki, socijalni i ekonomski standardi rada.  Prilikom nabave sirovine odabiremo one dobavljače koji sustavno upravljaju rastom i sječom šuma. Smatramo našom dužnošću ostaviti prirodu netaknutu, u nasljedstvo generacijama koje dolaze. Iz toga razloga pri obradi drveta poštujemo njegova prirodna svojstva, a kod završne obrade primjenjujemo prirodne i ekološki neutralne lakove i ulja.